Min kreative verden! 1/10

Drengene med et par papsværd, vi hurtigt fik tryllet frem til en leg.

Halløjsa derude!
Jeg har besluttet mig for at lave en serie af indlæg i Det kreative hjørne, det næste stykke tid. Jeg håber jeg kan inspirere lidt til mange gode kreative stunder. Her i huset elsker både mig og ungerne at lave kreative ting. Gode ideer flyver gennem luften, det kræver bare at man når at gribe dem. Jeg har haft en føler ude og kan fornemme at flere gerne vil læse og blive inspireret til at være kreative, både på voksne præmisser og i børnehøjde. Det tænker jeg at jeg kan komme med rigtig mange gode ideer til.

Jeg elsker virkelig at være kreativ, både til mig selv, til hjemmet, til ungerne og med ungerne. Derfor synes jeg heller ikke jeg kan proppe det hele ind i et indlæg, det vil simpelthen blive alt alt for langt. Jeg starter med de her 10 indlæg og hvem ved – måske det kan udvikle sig til flere, hvis interessen er der.

Hvad bliver indholdet?

Et glimt fra min bullet journal

Der vil komme et nyt emne i hvert indlæg. Der vil komme noget om mortid med bullet journal og andre kreative sysler. Der vil komme et indlæg om pynt m.v. til barnedåb. Et indlæg om hvad man kan lave på en gråvejrsdag med ungerne. Noget om at føre ungernes ideer ud i livet, når de pludselig står der og ønsker sig et kæmpe gevær, håndgranater, bilbaner osv. til deres leg. Et om kreative ideer til børneværelset og meget meget mere. Følg med det næste stykke tid på bloggen og find dit indre kreative barn frem igen. Der er ikke så langt derind.

Et klovne kostume tryllet frem fra skabe og skuffer i huset.

Sundt for sjælen og samværet

Lige siden jeg var helt lille har det været en af de ting jeg har brugt min fritid på. Men med voksenlivet kedelige opgaver, bliver det desværre ikke til så meget som det gjorde før hen. Her på det sidste er det gået op for mig, hvor meget jeg savner det og hvor meget godt det gør for mig. Det er min måde at tømme hovedet fra den lange to-do liste og den proppede kalender. Det har altid været det sted jeg flygter hen når det hele bliver lidt træls, når psyken driller eller hovedet kører så stærkt at det føles som om det snart falder af.

Ud over det er det en helt fantastisk måde at være sammen med sine børn på. De får brugt deres fantasi, udviklet deres evner og så giver det god mulighed for samvær, latter og smil. Plus Plus det er en skide god måde at hive ungerne væk fra computerskærmen, tv’et eller mobilen og nyde en dejlig stund sammen. Mine unger synes i hvert fald det er noget af det fedest og viser stolt de ting frem vi har lavet sammen. De leger i timevis med papsværd eller andre simple ting vi har lavet på 5 minutter.

Jeg håber meget i vil følge med, for det bliver bare skide hyggeligt <3 På billederne i indlægget kan i se et par små glimt fra min kreative verden, kom endelig indenfor <3

Over and out

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar