Navnemærker og Navnesutter

(Indlægget indeholder reklame for byhappyme)
Indholdet af min pakke

Yeay! Jeg elsker bare når der kommer pakker ind af døren og endnu mere når der er ting i, man har ventet på. Byhappyme levere hurtigt og er en fornøjelse at handle hos.

Navnemærker

Jeg har modtaget nogle skønne navnemærker til drengenes tøj, madkasser, drikkedunke og hvad de nu ellers slæber med i skole. Ting bliver så nemt forbyttet, eller glemt i skolegården. Derfor elsker jeg navnemærker! De er så nemme at sætte på og de holder til både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Det er jo bare mega smart. Ungerne elsker at der er små søde motiver ved siden af deres navn og min “skønskrift” behøver ikke tages i brug. Man kan selv tilpasse mærkerne med forskellige skrifttyper og selv vælge hvad der skal stå. Samt vælge det lille motiv, som nu mest er fordi drengene synes det er hyggeligt. Men dengang i børnehaven var endnu mere genialt, fordi det var nemmere for ungerne selv at finde deres tøj. Jeg har været lidt sent ude i år og har derfor ikke fået bestilt før skolestart og hverdagen kaldte. Men så er det jo heldigt, at der er hurtig levering.

Mine fine navnemærker og sutter med navn

Sutter med navn

Udover det har jeg også modtaget nogle rigtig fine sutter med navn til den lille prinsesse. Ligenu mest fordi jeg synes det er så fint. Men når det bliver tid til dagpleje, er de sku guld værd. Det er bare så meget nemmere at finde den rigtige sut, når der står navn på. Der er rigtig mange forskellige sutter at vælge i mellem, så der er stor mulighed for også at få en sut baby vil tage. Ligesom med navnemærkerne er der mulighed for at vælge skrifttype, skrive navn (Olivia, fars prinsesse, mors pige el.lign.) samt vælge farve på sutten.

Om byhappyme

Byhappyme.com/dk/ har eksisteret siden 2006, hvor de åbnede med et ønske om at gøre hverdagen lettere for børnefamilier med deres personaliserede produkter. De er indehavere af 5 stjerner på trustpilot, og jeg kan kun give dem 5 stjerner her fra også.

Tjek da også lige deres skønne instagramprofil byhappyme_dk ud. Hvor du nemt kan følge med i når der er nye lækre ting på siden.

Skriv et svar