Hverdagen kalder!

skønne sommerferie minder <3

De sidste mange uger er gået med ferie, ligesom det helt sikkert er for mange andre. Nu kalder hverdagen igen. Manden er tilbage på arbejde, og drengene er startet op i skole. Marcus i 1. klasse og Viktor i 0. klasse. Pyha hvor bliver de store. Nå men dagene er fløjet afsted, og vi har prioriteret familiehygge og samvær. Derfor har der været stille på bloggen. Så nu må jeg heller i gang igen. Håber alle andre har haft en lige så skøn ferie som os!

Skolestart for mindstemanden er helt klar en omvæltning, og nårh ja, for alle os andre er det da også hårdt at komme ind i hverdagen trummerum igen. Men samtidig synes jeg nu virkelig det er rart, at få lidt struktur på det hele igen og lidt rutiner ind i hverdagen.

Sommerferien er gået med bare at være, og lave lige præcis det vi havde lyst til. Det er blevet til sene aftner og alt for mange godter. Det har selvfølgelig været mega hyggeligt og lækkert, men det kan jo ikke fortsætte for evigt. Så bliver mor her i hvert fald alt for tyk. Vi har hygget med gode venner. Leget i vand til den store guldmedalje, været på ture i det fri og bare nydt livet og hinanden.

Lige rundt om hjørnet står den på barnedåb. Så tænker jeg efterfølgende laver et indlæg om bordpynt, og div. andre forbedredelser. Og selvfølgelig andre indblik i hverdagen i vores sammenbragte familie <3 fyldt med kærlighed og fart på.

Over and out! <3

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar