Modellervoks på 5 minutter

Jeg tror endnu ikke jeg har mødt et barn, der ikke synes det er hyggeligt at lege med modellervoks. Hvergang der bliver lavet modellervoks her i huset, kan jeg da heller ikke selv lade vær med at være med. Jeg har nu fundet den perfekte opskrift. Det tager 5 minutter at smække det sammen. Det har den rette konsistens. Alt hvad der skal i, har jeg altid i mine køkkenskabe og ungerne elsker det.

Den danske sommer er jo til tider lidt regnfuld. Derfor synes jeg det er helt perfekt at kunne aktivere ungerne indendøre noglegange. Det koster ikke ret meget at lave modellevoksen selv, og ligger op til timevis af leg. Udover det er det 100% spiseligt, tror dog ikke det smager særlig godt.

OPSKRIFT:
2 dl. salt
5 dl. mel
5 dl. kogende vand (jeg fylder bare el-kedlen)
1 dl. olie
2 tsk citronsyre (frugtfarve)

Det hele blandes sammen i en skål og æltes godt.
Frugtfarve kan undlades men æltes bare ind i for at få den ønskede farve.

Leg godt! 🙂

Skriv et svar